O SalsaRossa Restoranu

Kod nas uvijek možete probati nešto novo


Salsa Rossa restoran je smješten u samom srcu Zadra, u centru njegovog starog grada, na samo nekoliko minuta udaljenosti od poznate crkve svetog Donata. Naš dražesni restoran će Vas očarati svojom prostranom romantičnom terasom gdje možete uživati u čaši izvrsnog vina ili u jednom od ukusnih obroka iz naše vlastite kuhinje.

Naše ljubazno osoblje će Vam ponuditi široku lepezu slasnih jela iz dobro znane talijanske kuhinje. Koristimo samo svježe, pomno birane i sezonske namirnice pri izradi svih naših prekrasnih obroka.

Tim Salse Rosse je posvećen prezentiranju najfinije talijanske hrane našim klijentima te je stoga Vaše zadovoljstvo naš prioritet. Želimo Vam srdačnu dobrodošlicu i pozivamo Vas da nas posjetite i uživate u našem bogatom meniju koji nudi klasična i suvremena jela, savršenoj usluzi i razumnim cijenama u ugodnoj atmosferi.

Naša vinska karta

zavirite u našu raznoliku vinsku kartu


Vina predstavljaju važan dio Vašeg doživljaja pri objedovanju, stoga zavirite u našu raznoliku vinsku kartu te izaberite vino koje će se savršeno sljubiti s našim ukusnim talijanskim jelima. Nudimo široku lepezu pažljivo biranih vina, uključujući različite sorte lokalnih vina sa zadarskog područja koja posebno preporučujemo da probate.
Vino bi trebalo pružati zadovoljstvo dok se pije, a uz našu će finu hranu izazvati užitak koji ćete pamtiti još dugo nakon što završite svoj obrok u našem restoranu.